پیوند به
موقعیت وب

 

تاریخچه
بدون تردید یکی از عوامل تعیین کننده وضعیت سلامتی غذا و تغذیه است و کمتر بیماری است که به نحوی با تغذیه مربوط نباشد و مهمتر از این ، بیماری های غیرواگیر که امروز ازعوامل عمده مرگ و میر می باشند با تغذیه ارتباط تنگاتنگی داشته و کنترل و پیشگیری از آنها بدون در نظر گرفتن غذا و تغذیه و مداخلات لازم در این حوزه میسر نخواهد بود.برای توسعه آموزش تغذیه و فرهنگ سازی
تغذیه و ارائه سرویس های تخصصی درحوزه های مختلف آموزشی ، درمان و بهداشت تربیت نیروی انسانی متخصص امری اجتناب ناپذیر است . به این دلائل دانشگاه از سال 1381 درخواست خود را مبنی بر دایر نمودن مقطع کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه به وزارت بهداشت منعکس نمود وبا رفع برخی نواقص در سال 1386 مجدداً پی گیری های لازم جهت اخذ مجوز تأسیس رشته فوق صورت گرفت و در نهایت در تاریخ 24/4/87 مجوز تأسیس رشته کارشناسی علوم بهداشتی در تغذیه از سوی مقام محترم وزارت جناب آقای دکتر لنکرانی تایید و به دانشگاه ارسال گردید .اولین دوره از نیمسال اول سال تحصیلی 88-87 با 5 نفر دانشجو آغاز گردید.امیدواریم با تلاش و جدیت همکاران ، دانشجویان و همراهی مدیریت دانشگاه و دانشکده شاهد درخشش فارغ التحصیلان این
رشته در مقاطع بالاتر و همچنین تأسیس مقاطع بالاتر باشیم

چشم انداز

ما در گروه تغذیه دانشکده بهداشت با تلاش های هدفمند آموزشی - پژوهشی خود می خواهیم از گروه های برتر در دانشگاهای همتراز خود باشیم

بیانیه رسالت

ما در گروه تغذیه به هدف پرورش نیروی انسانی توانمند در عرصه های آموزشی - پژوهشی و اجرائی و با استفاده از آخرین یافته های علمی و مفاهیم کاربردی و با ارزش هایی از قبیل اعتلای و
 احترام به ارزش های اسلامی و انسانی ، احترام به حقوق و شئونات دانشجویان ، تبعیت از قانون و مقررات و احترام به همکاران در سایر واحدهای دانشکده در صدد نیل به اهداف کلی زیر هستیم:

 1- آموزش و تربیت فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد علوم بهداشتی در تغذیه.

2- تدریس دروس مربوط به تغذیه در دانشکده های مختلف دانشگاه.3- مشارکت فعال در خدمات اجرایی و آموزشی در امور تغذیه در سطح دانشگاه