غذای سالم - زندگی سالم

ده قانون طلائي بهداشت موادغذائي

آيامي دانيدچگونه ازموادغذائي درتأمين سلامت خودوخانواده به نحوصحيح استفاده كنيد :

غذاهائي راانتخاب كنيدكه به طرق صحيح تهيه شده اند.

غذارابه طوركامل بپزيد( درجه حرارت تمام قسمتهاي موادغذائي حداقل به 70 درجه سانتي گرادبرسد)

غذاهاي پخته شده ( آماده شده ) رابلافاصله مصرف كنيد( براي جلوگيري ازرشدميكروبها)

غذاهاي پخته شده رابادقت نگهداري نمائيد( درشرايط گرم بالاي 60 درجه سانتي گرادودرشرايط
سردزير10 درجه سانتي گراد)

غذاهاي پخته شده وذخيره شده راجهت استفاده مجددبه طوركامل گرم نمائيد( درمدت زمان حداقل 10
دقیقه ودرجه حرارت 70 درجه سانتي گراد

ازتماس موادغذائي خام وپخته اجتناب كنيد( درصورت تماس آلودگي ايجادخواهدشد)

دستهايتان رامرتباً بشوئيد( قبل ازشروع به تهيه موادغذائي وبعدازهرتوقف درحين كار

هميشه تمام سطوح آشپزخانه رابادقت كامل تميزنگاهداريد.

موادغذائي راازدسترس حشرات ، جوندگان وسايرحيوانات موذي دورنگهداريد( نگهداري درظروف كاملاً بسته ومحكم )

ازآب سالم استفاده كنيد( درصورت مشكوك بودن حتماً آب رابجوشانيد

بهداشت و تهیه نان بدون جوش شیرین

استفاده ار ظروف مختلف برای پخت و پز غذا

فرق ماهی تازه با ماهی مانده و فاسد

نکات ایمنی مصرف غذا در سفرهای نوروزی

نگهداری مواد غذائی در یخچال

نگهداری گوشت قرمز در خانه

فساد و آلودگی در مواد غذائی

نگهداری مواد غذائی

سالمسازی سبزیجات

نکاتی در مورد خرید گوشت مرغ

سندروم های ناشی از مسمومیت غذائی و شیمیائی
 
 

تقلبات در مواد غذائی

تقلب در ادویه ها

بهداشت مواد غذائی (دکتر اصفهانی)

توصیه هائی در زمینه نکهداری و....فرآورده های لبنی

اثرات و اهمیت بیماریهای ناشی از غذا

آشنائی با مسمومیتهای غذائی و نحوه پیشگیری از آنها

نه عادت اشتباه در تغذیه

افزودنی های مواد غذائی

دسته بندی موادغذائی از نظر فساد پذیری

ایمنی و سلامتی باقیمانده غذاهای طبخ شده

لیست حداقل تعداد نمونه برداری جهت کنترل مستمر

دستور العمل تعداد استاندارد نمونه در مواد غذائی

کنترل و نمونه برداری از مواد غذائی

پیشگیری از مسمومیت غذائی در تابستان

خواص آجیل شب یلداو....


مسافرین وخطرات مسمومیت غذائی

نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذائی

نقش تغذیه در سلامت و بیماری

پیک سلامت

شناخت مواد غذائی و ده قانون طلائی

ده قانون طلائی

تغذیه و بهداشت مواد غذائی

غنی سازی آردبا آهن

منابع غذائی پروتئین ها

هشدار پزشکان در باره ظروف یک بار مصرف

رعایت ضوایط مواد غذائی در ماه محرم

نکات مهم برای پیشگیری از مسمومیتهای غذائی
 
 

نحوه تهیه غذا و نگهداری آن بعد از پخت

نکاتی در رابطه با ماهی

ماست یک بیوفود است

شرایط خرید مواد غذائی

نانهای سرد سوپری

مضرات و فواید مصرف نمک

سم چیپس و سیب زمینی سرخ کرده

با کپک غذاها چه کنیم

نکات مهم در مورد روغن برای پخت و پز

آنچه می خواهید در باره کنسروها بدانید

چگونگی نگهداری و مصرف غذا در تابستان

پیامهای بهداشتی برای زمان مسافرت

حداقل نمونه برای کنترل کیفی مواد غذائی

از این 12 ماده افزودنی استفاده نکنید

افزودنیهای مواد غذائی و تاثیر بر سلامتی

مضرات سرخ کردن مواد غذائی

توصیه هائی برای خرید آجیل سالم

ایمنی و بهداشت مواد غذائی در فروشگاههای تعاونی مصرف
 
 

بهداشت مواد غذائی کنسرو شده

بهداشت مواد غذائی (power point)

مهمترین علل بیماریهای ناشی از غذا(power point)

مسمومیت غذائی

نحوه نگهداری صحیح مواد غذائی از نظر بهداشتی

عوامل فرآوری پسته

عوامل فرآوری پسته (power point)

بهداشت مواد غذائی در بروز اپیدمی التور(power point)

اهمیت کنترل مواد غذائی در سطح عرضه و...... (power point)

نمونه برداری از محموله ها در بازرسی های قرنطینه ای

طرز شناخت مواد غذائی و توصیه ها

ظروف یک بار مصرف (توصیه های بهداشتی)

آکریلامید جیست؟

دیدگاه WHO در ایمنی مواد غذائی

بسته بندی مواد عذائی
 

ییماریهای مرتبط با آب و غذا

بیماریهای منتقله از آب و مواد غذائی (هپاتیت)

پیک سلامت (نگهداری مواد غذائی)

تاریخ تولید و انقضاء مصرف مواد خوردنی و آشامیدنی

خواص و مزایای استفاده از تخم مرغ

نکانی برای خرید و نگهداری سوسیس و کالباس

جوش شیرین

ضرورت رعایت بهداشت در هیئت های مذهبی

علائم انواع پلاستیک

کاتی مهم در رابطه با بهداشت مواد غذائی

تاریخ تولید و انقضاء مصرف مواد خوردنی وآشامیدنی

اثرات کاربرد جوش شیرین در تهیه نان

اصول پایه ای استاندارد

HACCP

بهداشت شیر

بهداشت مواد غذائی

فرآیند جمع آوری و انتقال شیر

نکاتی مهم در زمینه مواد غذائی
 

ظروف یک بار مصرف (همایون شلحشور فرد)

بهداشت تخم مرغ (پمفلت)

سالم سازی ، نگهداری و خرید سبزیجات

بسته بندی مواد غذائی

قوانین و مقررات ......... مواد غذائی(po.point)

نحوه نمونه برداری از مواد غذائی و.....

مسمومیت غذائی چیست ؟

تغذیه

تنظیم برنامه های غذائی

نکاتی در مورد سلامت گوشت قرمز

ده ماده از بین برنده هوش انسانی

رنگ در مواد غذائی

سندروم های ناشی از مسمومیت غذائی و شیمیائی

بهداشت مواد غذائی

14غذای معجزه گر

اصول نگهداری مواد غذائی

اصول پایه ای استانداردHACCP

تنظیم برنامه های غذائی

آزمایشات مقدماتی شیر

سیستم های HACCP در صنایع غذائی

توصیه های بهداشتی برای قصابان و سلاخان جهت پیشگیری از ابتلاء به CCHF

بهداشت تخم مرغ

حقیقت پنهان در باره مصرف لبنیات

دسته بندی مواد غذائی از نظر فساد پذیری

تاثیر زعفران طبیعی و رنگهای مجاز،غیر مجازبر سلامت مصرف کنندگان

 تغذیه

مسمومیت غذائی

مسمومیت غذائی چیست؟

محتویات سوسیس و گالیاس ایرانی

میزان کالری مواد غذائی مصرفی

کنترل کیفی و بهداشتی عرضه تخم مرغ

نمک ، مایه برکت یا سم سفید

انبار داری

آلوده ترین عضم مرغ جگر اوست!

لزوم انگل زدائی سبزیجات

شش ماده غذائی که سدیم پنهان دارند

نکات بهداشتی در خریداری و نگهداری خیار شور

هفت ماده غذائی پر مصرف با ترکیبات شیمیائی و سمی

تقلب مواد غذائی

خرما را باید بشوئیم

اثرات خوب و بد نمک بر بدن

تجمع نیتراتها در کدام سبزی ها بیشتر است

نکاتی در مورد سلامت گوشت

نکات بهداشتی برای خرید شیر و فرآورده های آن

انتخاب و نگهداری روغن

فواید و مضرات گوشت

تمام نان کپک زده را باید دور بریزیم؟

روغن پالم چیست؟

چهار نکته مهم در بهداشت مواد غذائی

بوی گوشت چرخ کرده صنعتی ناشی از چیست؟

دامی که سرطان زاست

روش نگهداری مواد غذائی در یخچال

رعایت اصول بهداشتی در کنار روزه داری

مسمومیت غذائی ، مرض فصل

آلودگی سربی مرغ ها

ورود این مواد غذائی به خانه تان ممنوع است

نان صنعتی سالم تر است یا نان سنتی

همه چیز در باره غذاهای رستورانی

شناسائی مواد غذائی سالم و غیر سالم

الفبای ویتامین ها

نکاتی در باره مسمومیت در روزهای عید نوروز

معرفی برخی از پنیر های محلی

تاریخ تولید و انقضاء مصرف مواد خوردنی و آشامیدنی

توصیه های بهداشتی در خرید و نگهداری فرآورده های لبنی

پذیرائی سالم از مهمانان در ایام نوروز

اصول تغذیه سالم برای کودکان در عید نوروز

چه غذائی را در چه قابلمه ای بپزیم؟

هر آنچه در مورد آجیل نمی دانید

فساد و آلودگی مواد غذائی

بهداشت مواد غذائی در نوروز

قبل از خرید آجیل دستتان را خیس کنید

چند عادت غذائی مضر عامل سرطان

تجمع نیترات در کدام سبزی ها بیشتر است ؟

تاثیر جنس ظرف غذا بر سلامت مادر و جنین

روغن زیتون فله ای نخرید