"هفته سلامت  1 الی 7 اردیبهشت1394"                                 

. عناوین مهم خبری : اصلاحیه دستورالعمل صدور پروانه بهداشتی ساخت جهت صادرات، نحوه ثبت مکاتبات با سازمان غذا ودارو،توزیع بروشور اطلاع رسانی نشان ایمنی وسلامت به مناسبت هفته سلامت، سخنان دکتر مصدق معاون غذا ودارو به مناسبت آغاز هفته سلامت ، 86 درصد بستنی های سنتی غیر قابل مصرف است، درج برچسب راهنمای تغذیه ای از اول اردیبهشت الزامی شد،به مناسبت آغاز هفته سلامت :بازدید هیئت رئیسه دانشگاه از روند تولید تا عرضه شیر ولبنیات ،یادداشت به مناسبت هفته سلامت: نمک های پنهان غذا را بشناسیم ، نشست صمیمانه متخصصان نفرولوژی با معاون غذا ودارو ،برگزاری همایش یکروزه ایمنی غذایی 6 اردیبهشت 1394 ،اعلام فراورده آرایشی بهداشتی غیر مجاز،ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در واحدهای صنفی،دیدار نوروزی کارکنان معاونت غذا ودارو با ریاست دانشگاه،18فروردین روز جهانی سلامت ،آمار واحد صدور پروانه ها،توقیف بیش از 18 تن شیرینی غیر بهداشتی وغیر مجاز در طرح تشدید نظارت نوروزی، شعار بهداشتی سال 1394 "ایمنی غذا،از مزرعه تا سفره" ،پیگیری مستمر تخلفات واحدهای شیرینی سازی مشمول شناسه نظارت ،هشدار در خصوص مصرف آمپول زئومین، تفویض ترخیص مواد اولیه واحدهای تولیدی ،ممنوعیت استفاده از محصولات گیاهی با نام تجاری دکتر روازاده، ممنوعیت استفاده از تخم مرغ شکن،پیام تبریک نوروزی معاون غذا ودارو ،نکاتی در خصوص تهیه آجیل عید، حذف سم کارباریل از سموم مجاز خانگی، معدوم سازی گوشت وهمبرگر غیرقابل مصرف ،توصیه در خصوص تغذیه در نوروز، ارزش غذایی هفت سین ،فعالیت غذاودارو در نوروز 94،همایش پیاده روی خانوادگی دانشگاه علوم پزشکی ،ساماندهی وضعیت درج تاریخ تولید بر روی محصولات لبنی،توقیف واحدهای شیرینی سازی غیر مجاز در یزد،ممنوعیت استفاده از جوش شیرین در پخت نان، بازدیدهای مشترک غذا و دارو یزد در آستانه نوروز،اعلام اسامی محصولات غذایی غیر مجاز،راه اندازی سامانه های الکترونیک جدید ،تعطیلی یک واحد آموزشی غیر مجاز در یزد، الزام کارخانجات به کاهش 10 درصدی میزان نمک محصولات ،کمبود دارویی استان در کمترین حد ،بر اساس تفاهم نامه نتایج آزمایشگاه های همکار و یک فرد به عنوان مسئول فنی ومسئول کنترل کیفیت مورد تاییدهر دو سازمان غذاودارو واستاندارد،پایش عملکرد مدیریت نظارت بر مواد غذایی وبهداشتی ،الزام درج اطلاعات تغذیه ای (چراغ راهنمایی غذایی) روی برچسب مواد غذایی ،الزام درج برچسب رهگیری روی محصولات سلامت

تحقیق و توسعه

تجهیزات پزشکی

آزمایشگاه کنترل مواد غذایی

مدیریت نظارت بر امور دارویی

مدیریت نظارت بر مواد غذایی

حوزه معاونت

انتقادات،پیشنهادات،شکایات

ضوابط ودستورالعملها

خدمات ویژه،سامانه ها

آموزش

صدور مجوزهای بهداشتی

اطلاع رسانی

برگزیده خدمات معاونت غذا و دارو

توجه -توصیه می شود جهت بهره برداری مناسب از خدمات سایت از مرورگر گوگل کروم استفاده نمایید: قسمت اخبار : خبرهای مربوط به مناسبتهای مختلف به ویژه اخبار مرتبط با حوزه غذا و دارو، اخبار برگزاری جلسات، همایشها، کارگاه های آموزشی، کارگروه ها، همچنین اطلاع رسانی به داروخانه ها و واحدهای تولیدی مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی سراسر استان در خصوص اخبار و برنامه های انجام شده و در دست اقدام معاونت به صورت مستمر در این قسمت انجام خواهد شد قسمت اطلاع رسانی : اقلام مجاز وغیر مجاز، هشدارها،متقاضیان کار مسئول فنی،مقالات علمی تخصصی ومعرفی واحد های تولیدی در این قسمت آمده است. قسمت سامانه ها : برگزاری آزمون آنلاین،ارسال فایل نسخ داروخانه ها، نتایج آزمون،فرم ها وغیره در این قسمت قرار دارد . قسمت تماس با ما :شماره های تلفن داخلی کارشناسان وفرم ثبت انتقاد وپیشنهاد وشکایت در این قسمت قرار دارد.امیدواریم بتوانیم با اطلاع رسانی دقیق و سریع گامی در جهت حفظ و ارتقای سلامت جامعه برداشته و روز به روز به اعتلای فرهنگ مصرف غذای سالم و عدم مصرف خودسرانه دارو کمک نمائیم. مخاطبین خدمات این معاونت عموم مردم و بطور خاص مدیران واحدهای تولیدی، موسسین و مسئولین فنی داروخانه ها و واحدهای تولیدی مواد غذائی، داروئی، آرایشی و بهداشتی می باشند. جهت اطلاع از کلیه اخبار غذا ودارو به قسمت اخبار در بالای سایت مراجعه نمایید.

کلیه اخبار سایت...

  • اطلاعیه های آموزشی

    اطلاع از زمان برگزاری کارگاه های آموزشی مسئولین فنی واحد های تولیدی مواد غذایی،آرایشی وبهداشتی از طریق این بخش صورت می پذیرد. مسئولین فنی بایستی به صورت دوره ای جهت اطلاع از زمان برگزاری کلاس ها به این قسمت مراجعه نمایند.

    مطابق با قانون تمدید پروانه مسئول فنی، هر مسئول فنی ملزم به کسب 125 امتیاز در طول 5 سال وحداقل 25 امتیاز در طول یک سال می باشد که یکی از موارد کسب امتیاز شرکت در کارگاه های آموزشی مورد تایید معاونت غذا ودارو می باشد.هر کارگاه آموزشی یکروزه که معادل 8 ساعت می باشد دارای 5 امتیاز آموزشی است.سایر موارد کسب امتیاز شامل:شرکت در همایشها،چاپ مقاله،تدوین ضوابط ملی، طرح های پژوهشی،و... می باشد.

    جهت اطلاع از کلیه اطلاعیه های آموزشی کلیک کنید.

     

     

     

     

     

  • ارسال نتایج آزمون واحد های تولیدی

    یکی از وظایف مسئول فنی واحد های تولیدی نظارت بر انجام آزمایشات محصول نهایی در واحد تولیدی تحت مسئولیت می باشد.که بایستی نتایج محصولات را با حدود مجاز مطابقت داده در صورت عدم انطباق با توجه به توان علمی وعملیاتی خود راه کار مناسب جهت رفع مشکل اندیشیده به نحوی که محصول نهایی به صورت سالم و بهداشتی به بازار عرضه گردد.بدیهی است ثبت نتایج آزمون ها لازمه مستندسازی سوابق محصول جهت پیگیری های بعدی منجمله شکایات مطرح شده در سطح عرضه می باشد.لذا ارسال فرم ثبت نتایج آزمون از طریق سایت سابقه ای خواهد بود بر صحت کار مسئول فنی وانجام به موقع مسئولیت خویش که همانا تولید وعرضه محصول سالم وایمن وبهداشتی می باشد.

    مسئولین فنی محترم جهت ارسال فایل نتایج آزمون لطفاً کلیک نمایید.

  • اقلام مجاز وغیر مجاز محصولات غذایی،آرایشی وبهداشتی

    طبق قانون محصولات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی که به صورت تجاری جهت فروش عرضه می گردند بایستی دارای پروانه بهداشتی ساخت ودر خصوص تعداد محدودی محصولات شناسه نظارت کارگاهی داشته باشند.متاسفانه مشاهده می گردد بر خی محصولات مواد غذایی با درج سایر عناوین گمراه کننده که مجوزی جهت عرضه به بازار نمی باشد مانند پروانه بهره برداری ،کد بهداشتی،شماره ثبت،کد موقت تولید وغیره اقدام به جعل شماره وعرضه محصول می نمایند.حتی فراتر از آن برخی شرکت ها  اقدام به درج شماره پروانه ساخت بهداشتی جعلی بر روی محصول وتوزیع آن در سطح عرضه می نمایند.همچنین گاهی شرکت هایی که پروانه ساخت یا شناسه نظارت آنها به دلایل مختلف تمدید نشده اقدام به توزیع محصول مینمایند که در همه این موارد سلامت وایمنی محصول وبهداشتی بودن آن غیر قابل تایید می باشد وتهدید علیه سلامت مردم محسوب می گردد لذا اطلاع رسانی به موقع در خصوص محصولات مجاز وغیر مجاز بسیار حائز اهمیت است.

    جهت دریافت فهرست محصولات مجاز و اقلام غیر مجاز لطفاً کلیک کنید.

  • بانک اطلاعات مسئولین فنی

    با توجه به لزوم جمع آوری اطلاعات جدید مربوط به مسئولین فنی واحدهای تولیدی این معاونت با تهیه بانک اطلاعات واحدهای تولیدی غذایی و بهداشتی در صدد ساماندهی اطلاعات مذکور می باشد.

    لذا به اطلاع کلیه مسئولین فنی می رساند نسبت به تکمیل اطلاعات اقدام نمایند.

    تذکر 1 : مسئولین فنی، فقط یکبار می توانند اقدام به ورود اطلاعات در سامانه داشته باشند.

    تذکر 2:  کسانی که که در سامانه سال 1392 ثبت نام نموده اند مجددا اطلاعات خود را وارد نمایند .

    تذکر 3: کسب امتیاز آموزشی 125 امتیاز در 5سال ویا25 امتیاز در یک سال جهت تمدید پروانه مسئول فنی الزامی است.

    تذکر4: شرکت در کارگاه های آموزشی وآزمون آنلاین واطلاع رسانی از طریق پیامک منوط به تکمیل این فرم است.

     

    جهت دریافت فایل اطلاعات مورد نیاز اینجا را کلیک نمایید.

    جهت ورود به سامانه اینجا را کلیک نمایید.

     

     

     

     

     

     

  •   تکمیل فرم PRPs   واحدهای تولیدی غذایی، آرایشی وبهداشتی 

     فرم PRPs  واحدهای غذایی وآشامیدنی و واحدهای آرایشی وبهداشتی فرمی است مشتمل بر 1000 امتیاز که بیانگر ارزیابی کارخانجات از نظر شرایط ساختمانی سالن تولید وانبارها، تجهیزات خط تولید ،امکانات روشنایی، تصفیه فاضلاب، تهویه، سرویس های رفاهی وبهداشتی، بهداشت و آموزش کارگران، تجهیزات انبارها، کنترل حشرات، تعمیر ونگهداری، برچسب گذاری محصولات، شرایط مسئول فنی وآزمایشگاه، ردیابی وفراخوان محصول، شکایات، کنترل نقاط بحرانی، تامین کنندگان مواد اولیه، ارتباطات درون وبرون سازمانی، تحقیق وتوسعه، ایزو و مستند سازی امور می باشد. بر این اساس کارخانجات در 4 گروه درجه بندی می گردند.که بر اساس درجه، خدمات این معاونت از قبیل صدور وتمدید پروانه ها، مجوز ظرفیت خالی، صادرات وواردات ، بازرسی وغیره متفاوت خواهد بود.

    A:1000-900   B:900-800   C:800-650   D:650-500

    واحدهای زیر 500 غیر قابل قبول بوده 6 ماه مهلت می یابند که به امتیاز مطلوب برسند در غیر اینصورت واحد تعطیل می گردد وپروانه های آن باطل می شود.

    جهت دريافت فایل ارزیابی واحدهای غذایی و آشامیدنی اينجا را كليك كنيد.

    جهت دريافت فایل ارزیابی واحدهای آرایشی وبهداشتی اينجا را كليك كنيد.

    دستورالعمل اجرایی

    ارسال فرم تکمیل شده

     

     

     

     

  • دعوت به همکاری

    سایت معاونت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به جهت رسالت خود جهت اطلاع رسانی از کلیه واحدهای تولیدی ومسئولین فنی وافراد صاحب نظر درخواست همکاری وهمراهی جهت ارتقاء خدمات ارائه شده در سایت می باشد.

    -ارائه پیشنهاد وانتقاد سازنده در خصوص خدمات معاونت غذا ودارو ونظر سنجی سایت

    -ارائه پرسش ودریافت پاسخ مقتضی در قسمت پرسش وپاسخ سایت در بخش تماس با ما

    -ثبت نام متقاضیان کار مسئول فنی ودریافت لیست افراد آماده به کار در قسمت اطلاع رسانی

    -ارسال مقالات علمی وتخصصی جهت سایت معاونت در قسمت اطلاع رسانی

    -ارسال رزومه ومعرفی واحد ومحصولات تولیدی جهت سایت در قسمت اطلاع رسانی

    -ارسال عکس خبری در خصوص فرایند تولیدی ومشکلات محصول وآزمایشات ونقایص بهداشتی